Reacties van klanten

Hieronder kun je lezen wat anderen zeggen over onze lessen, workshops en clinics.

Over de workshop Lichaamstaal

Cijfer 8
Linda heeft heel veel kennis en enthousiasme en heeft ons allemaal laten ervaren. Het was een echter eyeopener!

Bea

Cijfer 10!
Leuk, leerzaam en informatief. Met veel enthousiasme gebracht!

Marianne

Cijfer 9-10
Ik wist dat lichaamstaal belangrijk was, maar nu is me pas duidelijk geworden HOE subtiel en HOE belangrijk!

Jolanda

Cijfer 7
Veel stof, maar erg leerzaam. Door het zelf werken met de paarden merk je meteen wat je fout doet!

Janine

Cijfer 8
Deze demo geeft zeer snel inzicht in je lichaamshouding

Marcel

Cijfer 7-8
Goed idee gekregen van de werkwijze van Linda en haar visie.

Saskia

Cijfer 8
Linda is erg authentiek. Het werken met de paarden en zelf voor paard spelen hadden op mij grote impact.

Deniz

Over de demo Natural Western Riding

Cijfer 8
Het gedrag van het paard werd goed “vertaald” door Linda. Ik heb veel gehad aan haar advies bij het rijden in de bochten met angstig paard.

Mirjam

Cijfer 8
Geweldige uitleg over wat er gebeurd in het lichaam van het paard en hoe we paarden kunnen helpen heel duidelijk gedemonstreerd te paard!

Saskia

Over de lessen

Hallo Linda,

Hierbij nog mijn feedback van de introductie les van zondagmiddag.

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring. Ik heb heel veel geleerd, over mijzelf en over paard Fleur. Ik voelde mij een complete beginner. Alles was eigenlijk anders en nieuw.

Ik wilde graag leren over zitten, en balans. En ik heb daar over geleerd. Namelijk dat zitten in balans zijn zowel psychisch als lichamelijk is. En ook dat er een balans tussen daadkrachtig zijn en kwetsbaar zijn is, en dat dat ook heel belangrijk is. En dat dat alles met elkaar te maken heeft.

En Fleur was precies zo als je gezegd had. Ik heb het zo vertaald. Fleur zei, ‘Okee, ik ben je de baas, en ik ben sterker dan jij, maar ik zal doen wat je wilt, omdat je rustig en vriendelijk met me bent.’

Ik wil je nog hartelijk bedanken en Fleur ook.

Groetjes,

Akke Langereis

 

Van een lesklant

Omdat ik in de manege zo bang was geworden dat ik bijna niet meer durfde te rijden, ben ik bij Linda op les gegaan en dit is het resultaat: een buitenrit op een Fries op Terschelling, galopperen op het strand. Dat alles dankzij Linda!!

Op Terschelling op het strand!