Introductietraining Paard & Mens in Contact

naturalwesternstartWise Guy heeft zijn oren naar voren en kijkt blij, geinteresseerd

 

 

 

 

 

Tijdens deze interactieve demonstratietraining van 2,5 uur maak je kennis met onze visie op natuurlijk paarden trainen en het paard als spiegel van je onderbewuste.
In deze introductieclinic gaan we direct aan de slag met jouw grootste uitdaging in het werken met je paard van dit moment. We passen onze aanpak op jouw situatie toe.

Je krijgt meer inzicht in hoe je lichaam werkt als communicatiezender. Je maakt kennis met manieren om je paard rustig en zelfverzekerd te leiden. Aan het eind van de clinic heb je geoefend met belangrijke paardvriendelijke trainingstechnieken die je meteen toe kunt passen.

Grote kans dat je er met een nieuwe doorbraak vandaan komt!

Let op:

Je kunt nu profiteren van deze speciale aanbieding waardoor je voor deze introductieclinic van 2,5 uur geen €87,- betaalt, maar tijdelijk €67,- (inclusief btw)!

Ja je leest het goed: slechts €67,- voor een clinic van tweeeneenhalf uur vol met handige praktijkinformatie die je thuis meteen toe kunt passen bij je eigen paard!  Tijdens de introductieclinic krijg je de mogelijkheid om met korting in te schrijven voor Paard & Mens in Contact-2-daagse trainingen.

Schrijf je snel in.

Data 2024:

Aanmelden voor de introductieclinic? Gebruik het aanmeldformulier hieronder.
De nieuwe data voor 2024 volgen nog:

 

HET IS WEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE INGEPLANDE DATA VAN DE PAARD & MENS IN CONTACT INTRODUCTIE. KLIK OP DE DATUM VAN UW KEUZE OM NAAR HET AANMELDFORMULIER TE GAAN!

GRAAG TOT ZIENS OP EEN VAN ONZE INTRODUCTIEDATA!

Klik hier voor het aanmeldformulier!

Voorwaarden:

Het deelnamebedrag kan niet worden gerestitueerd bij annulering van jouw of onze zijde. Het is echter wel mogelijk om de demonstratie op een andere datum in te halen. Zodra je betaling binnen is, is je inschrijving definitief. Je ontvangt een factuur (op aanvraag) en bevestiging per email.

Heb je andere vragen? Gebruik dan het contactformulier op de contactpagina!

ADB EQ NRWC

Kijk hier wat anderen zeggen over deze introductie!