Feestelijke Opening Nieuwe Kantine!

Kom je ook op zaterdag 2 december 2017 de opening van de nieuwe kantine helpen vieren?

Toegang is GRATIS! Je krijgt bij aankomst gratis 2 consumptiebonnen!

De nieuwe kantine zal om 16.00 uur officieel worden geopend en iedereen is vanaf 15.30 van harte welkom om dit met ons mee te vieren onder genot van een hapje en een drankje. Na de opening zal Linda een korte rondleiding door de stallen geven en een demonstratie paardentaal verzorgen. Aansluitend volgt de American Party, waarbij iedere gast wordt uitgedaagd om zijn lekkerste gerecht mee te nemen, waar prijzen mee te winnen zijn. We zullen daarna ook zeker een dansje wagen op de (live?) muziek. We ronden de avond af met de trekking van de loten van de loterij, die de hele middag en avond te koop zullen zijn, waarbij verschillende mooie prijzen te winnen zijn, zoals:

  • Een echt kunstwerk: een portret van jou en/of je paard op doek, geschilderd door Linda Polak!
  • Diverse lessen van Linda Polak
  • Boeken van o.a. Chris Irwin en Linda Kohanov
  • Een fotoshoot met jouw eigen paard (wanneer je niet in bezit bent van een eigen paard zou een paard van Natural Western Riding Center gebruikt mogen worden)
  • En nog veel meer

American Party!
‘s Avonds organiseren we een kookwedstrijd: we vragen iedereen die mee wil eten om zijn/haar lekkerste en gezondste recept klaar te maken en mee te nemen (denk aub ook aan de vegetariërs). Je kunt alleen mee-eten indien je een bijdrage hebt meegenomen. Neem je lekkerste en gezondste gerecht mee en stal het uit op de speciaal daarvoor versierde tafel, zodat iedereen jouw heerlijke gerecht kan proeven.
Aan het einde mogen alle gasten hun stem uitbrengen en wordt er een eerste plaats en een tweede plaats uitgeroepen. De winnaars ontvangen een leuke prijs.

Eisen waaraan het eten moet voldoen:

  • Gezond
  • Lekker
  • Vegetarisch
  • Serveerklaar (we hebben geen oven, slechts 1 opwarmplek op de inductiekookplaat)

Om deze avond extra feestelijk te maken zal er (live?) muziek aanwezig zijn. Er kan wellicht zelfs een line-dance gedaan worden voor de liefhebber. Kom je gezellig mee feesten? Meld je snel hieronder aan!

We zien je graag op 2 december in Aalsmeer!

Linda

De foto’s van de opening zijn hieronder te zien:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *