NWRC Challenge 2017

NWRC Challenge 2016
Header NWRC Challenge 2017

NATURAL WESTERN RIDING CENTER organiseert op eigen terrein op zondag 18 juni 2017 alweer voor de derde keer de NWRC Western Challenge.

We hebben gekozen voor een vereenvoudigd programma om iedereen de gelegenheid te geven om mee te kunnen doen en kennis te maken met het wedstrijd rijden. Ook als je geen eigen paard hebt! De eerste groep start om 11.30 uur en na afloop kun je genieten van een heerlijke BBQ. Je wordt ingedeeld door Linda zodat je in een groep rijdt die bij je past.

De jury is alweer voor de derde keer Gysella van der Poelgeest. Er vallen leuke prijzen te winnen en het wordt een heel gezellige dag. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven:

Dit jaar kun je ook weer meedingen om de wisseltrofee bij de Western Pleasure. Deze beker moet 3x achtereen door dezelfde persoon worden gewonnen om uiteindelijk de beker mee naar huis te krijgen.

Vorig jaar was Melina Antoniadis met haar eigen paard Spotlight de winnares. Het jaar daarvoor werd de trofee gewonnen door Barbara Feres op onze eigen Dixie.

Winnares wisseltrofee van 2016: Melina Antoniadis met Spotlight

Winnares wisseltrofee van 2016: Melina Antoniadis met Spotlight

Je kunt starten in: Pleasure, Horsemanship en/of Trail. Je kunt ook nog voor Trail in hand kiezen.
Nieuw onderdeel: Reining!

Wil je het ook eens proberen? Je betaalt slechts 10 euro per onderdeel!
Doe je mee met twee of meer onderdelen, dan betaal je voor elk extra onderdeel slechts 5 euro meer!

Let op! Er wordt van elke deelnemer die meedoet met paarden van NWRC verwacht, dat je de dag ervoor, zaterdag 17 juni dus, vanaf 14.00 uur meehelpt om de paarden te wassen en eventueel in te vlechten en de zadels en hoofdstellen te poetsen!

Wil je ook nog meedoen aan de NWRC BBQ aan het einde van de wedstrijd, dan betaal je als deelnemer slechts 15 euro bij.
Schrijf je in door middel van het inschrijfformulier 3rd NWRC Western Challenge 18 juni 2017 en geef dit formulier aan Linda, of stuur of email het naar ons toe.
Je inschrijving is pas compleet als je betaald hebt.

Betaal contant bij Linda, of maak het geld over op NL96INGB0006638039 t.n.v. Natural Western Riding Center o.v.v. je naam + NWRC Western Challenge 2017.

Wil je alleen meedoen aan de BBQ, dan betaal je 17,50 euro.
Geef je wel van tevoren even op via het inschrijfformulier 3rd NWRC Western Challenge 18 juni 2017 aub!
Neem je vrienden en familie mee! Iedereen is welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *