Training Angst de Baas voor ruiters en paarden

adb banner klein

Deze workshop is voor ruiters die kampen met angst bij zichzelf en/of beter willen leren omgaan met angst bij hun paard.

Een emotie als angst werkt aanstekelijk: jouw angst versterkt die bij je paard en andersom. Het beste wapen tegen angst bij jezelf en je paard is inzicht! In deze 2-daagse training krijg je inzicht in de verschillende vormen en uitingen van angst bij jezelf. Je leert ook verschillende types paarden herkennen in hoe ze angst uiten, en hoe je daarmee omgaat.

De helft van de tijd werk je aan je persoonlijke angstblokkades en ontwikkel je jouw lichaamstaal van binnenuit, door het spiegelen met paarden volgens de Eponaquest principes. De andere helft leer je je paard bewust en paardvriendelijk leiden zodat hij zijn aandacht bij jou houdt en niet bij zijn angst.

Geplande Angst de Baas trainingen:

  • Voorlopig staan er geen de Angst de Baas trainingen op de agenda. Mocht je op dit moment behoefte hebben aan meer ondersteuning in de vorm van Centered Riding lessen, specifieke training van je paard en/of coaching, neem dan alsjeblieft contact op!