Paasactie Paard & Mens In Contact

10541892_582404918537961_4443207556655812602_n IMG_1897
• Wil jij bewust leiderschap en verbinding bereiken met je paard?
• Wil je jouw horsemanship verdiepen?
• Wil je beter communiceren met je paard?

Doe mee aan de training ‘Paard & Mens in Contact’! In deze intensieve training van twee dagen krijg je inzicht in de belangrijkste invalshoeken voor harmonieus contact met je paard.

Je werkt met technieken voor training van het paard en persoonlijke ontwikkeling van jezelf die elkaar versterken. Deze combinatie is uniek en de meest effectieve manier om te groeien in je omgang met paarden en in al je andere relaties! Na deze twee dagen ben je dichter bij de meest harmonieuze, paardvriendelijke samenwerking die mogelijk is tussen mens en dier, en heb je de kracht van je eigen natuurlijke leiderschap verkend.

De elementen waar deze training uit bestaat:

Paardentraining in paardentaal • de psychologie van het paard

Door: Linda Polak, Expert natuurlijke paardentraining, Centered Riding Instructeur level II, Dubbel goud Chris Irwin Instructeur. Tevens Medicine Horse Way en Eponaquest instructeur.

IMG_1276

De sessies met Linda draaien om de lichaamstaal van jou en je paard als de sleutel tot vloeiende samenwerking.

Je leert het natuurlijke gedrag van je paard begrijpen als de basis voor ontspannen rijden. Het contact met je paard -zowel op de grond als vanuit het zadel- wordt duidelijker voelbaar doordat je jouw eigen lichaamstaal gaat verfijnen. Als jij bewust beter gaat bewegen, kun je steeds verfijndere en toch duidelijke hulpen leren geven. Met de juiste timing verdubbel je de impact van je hulp. Hierdoor ontstaat een heldere communicatie tussen jou en je paard.

Je paard werkt met meer plezier mee omdat het zich tijdens het rijden fijn voelt. Horsemanship wordt echt partnerschap! We werken o.a. met de Irwin Insights van Chris Irwin en Centered Riding.

Maatwerk!

Deze training is geschikt voor zowel ervaren als beginnende ruiters. Het theoriegedeelte geven we in kleine groepjes, voor het praktijkgedeelte werken we individueel met deelnemers waarbij je kunt kiezen om te rijden of grondwerk te doen. Door de manier waarop de training is opgebouwd, krijg je veel persoonlijke aandacht voor jouw situatie. De begeleiding is op jouw specifieke situatie en niveau afgestemd: we starten waar jij bent en brengen je steeds naar het volgende niveau. Maatwerk dus!

Behalve van de sessies waarin je zelf aan de slag bent, leer je ook veel door het observeren van de sessies met de andere deelnemers en hun paarden. Je kunt deze training zo vaak volgen als je wilt, omdat het nooit dezelfde training is: we stemmen de inhoud af op waar de deelnemers zijn en wat er nodig is om jou verder te helpen naar het volgende niveau.

Maak gebruik van de tijdelijke Paasactie Paard & Mens in Contact op 19-20 april 2019 (Goede vrijdag & zaterdag voor Pasen!)

Van €347,- normale prijs naar

PAASAANBIEDING: NU VOOR €297,-

(inclusief btw en trainingsmaterialen, koffie/thee, snacks.)

Betaal online met iDeal

Garantie:
De training gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Als de training aan de kant van de instructeur(s) niet door kan gaan, krijg je de mogelijkheid op een ander moment aan hetzelfde, of een vergelijkbaar, programma mee te doen. Mocht er geen vergelijkbaar programma worden aangeboden dan krijg je je geld terug.

Aanmeldingsformulier:

Voor & Achternaam

Emailadres

Telefoonnummer

Data:
Ik schrijf me in voor de 2-daagse Paard en Mens in Contact training op:

Eigen paard:
Ik neem mijn eigen paard meeIk wil werken met een paard van Natural Western Riding Center

Ik betaal via:
IDEAL (met de betaallink onder het inschrijfformulier)Bankoverschrijving, stuur mij een factuur

Factuurggegevens:
(Bedrijfs)naam:

Straat:

Pc & Woonplaats:

Algemene Voorwaarden & Garantie: klik hier om de Algemene Voorwaarden en Garantie te lezen
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord

Vragen/opmerkingen:

*** Let op*** Klik éérst op “verzenden” hierboven om je inschrijfgegevens door te sturen, voor je de IDEAL betaallink hieronder aanklikt.

Eventuele overnachtingen in de buurt zijn niet inbegrepen. Als de training in Aalsmeer is, kun je daar overnachten op de camping of in een B&B vanaf ongeveer €20,- / €30,- per nacht.

Als je met eigen paard komt, zijn er extra stallingskosten €15,- (per dag) voor stalling, voer en mestafvoer (let op: dit bedrag kan licht variëren afhangende van de locatie waar de training gehouden wordt). Je paard kan in een stal of een paddock verblijven. De rekening voor de overnachtingen ontvang je apart achteraf.

Betaal direct via IDEAL:

Klik op het IDEAL icoon om te betalen via een beveiligde link van Stichting Mollie Payments:

Betaal nu geen €347,- voor deze 2-daagse Paard & Mens in Contacttraining op 19 en 20 april 2019,
maar BOEK NU voor maar €297,-!

Betaal online met iDeal

Je ontvangt direct via Mollie Payments een betaalbewijs. Na je inschrijving ontvang je binnen 48 uur een email met bevestiging, praktische gegevens en suggesties voor logeeropties in de buurt.